Metruk binada güpegündüz uyuşturucu ticareti pes dedirtti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2022 - 16:16, Güncelleme: 17.08.2022 - 13:19
 

Metruk binada güpegündüz uyuşturucu ticareti pes dedirtti

Metruk binada güpegündüz uyuşturucu ticareti pes dedirtti
Gaziantep’te metruk binaları mesken tutan uyuşturucu madde bağımlılarının güpegündüz yaptığı uyuşturucu ticareti kameralara yansıdı. O anlara tepki gösteren ve bağımlıların uyuşturucu maddenin etkisiyle çevreye zarar verdiğini iddia eden mahalle sakinleri, korku ve panik yaşadıklarını söyleyerek yetkililerden çözüm istedi.Şahinbey ilçesi Suyabatmaz Mahallesi Güllü Sokak’ta bulunan metruk binaları mesken tutan uyuşturucu madde bağımlıları, vatandaşları bezdirdi. Uyuşturucu madde ticareti kameralara yansıyan ve aldıkları uyuşturucu maddeleri metruk binalarda kullanan bağımlıların maddenin etkisiyle çevreye zarar vererek, eski yapı evleri ateşe vermesi ise vatandaşların korku ve panik yaşamasına neden oluyor."Madde bağımlıları metruk binaları mesken tutmuş, her şeye zarar veriyor"Madde bağımlılarının bölgeyi mesken tuttuğunu iddia eden ve evlerinde huzursuz olduklarını söyleyen mahalle sakinleri, yetkililerden çözüm istedi. Bağımlıların gece gündüz metruk binalarda uyuşturucu madde kullanarak çevreye zarar verdiğini ve evleri yaktığını söyleyen Suyabatmaz Mahallesi Muhtarı Mehmet Pakhuy, "Mahallemizde metruk binalar var. Uyuşturucu madde bağımlıları bu metruk binaları mesken tutmuş durumda. Şahıslar, madde kullandıktan sonra metruk binalara ve çevreye zarar veriyor. Biz bu nedenle mahalle halkı olarak çok mağduruz. Bu mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Bunların yıkılmasını ya da önlem alınmasını istiyoruz. Çözüm istiyoruz" dedi."Korku ve panik yaşıyoruz"Mahalle sakini Gülşen Taşdemir, "Bu metruk binaların hepsi madde bağımlılarının meskeni olmuş. Madde kullandıktan sonra buraları yakıp yıkıyorlar. Birbirlerine zarar veriyorlar. Biz de korku ve panik yaşıyoruz. Çevreyi yakıp ateşe veriyorlar. Çocuklarımızı dışarı çıkarmaya korkuyoruz. Bu soruna çözüm bulunmasını istiyoruz. Sabahın erken saatlerinde alevlerle uyanıyoruz. Bu bölgede hiç huzurlu değiliz. Allah rızası için önlem alınmasını istiyoruz" diye konuştu.
Metruk binada güpegündüz uyuşturucu ticareti pes dedirtti
Gaziantep’te metruk binaları mesken tutan uyuşturucu madde bağımlılarının güpegündüz yaptığı uyuşturucu ticareti kameralara yansıdı. O anlara tepki gösteren ve bağımlıların uyuşturucu maddenin etkisiyle çevreye zarar verdiğini iddia eden mahalle sakinleri, korku ve panik yaşadıklarını söyleyerek yetkililerden çözüm istedi.
Şahinbey ilçesi Suyabatmaz Mahallesi Güllü Sokak’ta bulunan metruk binaları mesken tutan uyuşturucu madde bağımlıları, vatandaşları bezdirdi. Uyuşturucu madde ticareti kameralara yansıyan ve aldıkları uyuşturucu maddeleri metruk binalarda kullanan bağımlıların maddenin etkisiyle çevreye zarar vererek, eski yapı evleri ateşe vermesi ise vatandaşların korku ve panik yaşamasına neden oluyor.

"Madde bağımlıları metruk binaları mesken tutmuş, her şeye zarar veriyor"
Madde bağımlılarının bölgeyi mesken tuttuğunu iddia eden ve evlerinde huzursuz olduklarını söyleyen mahalle sakinleri, yetkililerden çözüm istedi. Bağımlıların gece gündüz metruk binalarda uyuşturucu madde kullanarak çevreye zarar verdiğini ve evleri yaktığını söyleyen Suyabatmaz Mahallesi Muhtarı Mehmet Pakhuy, "Mahallemizde metruk binalar var. Uyuşturucu madde bağımlıları bu metruk binaları mesken tutmuş durumda. Şahıslar, madde kullandıktan sonra metruk binalara ve çevreye zarar veriyor. Biz bu nedenle mahalle halkı olarak çok mağduruz. Bu mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Bunların yıkılmasını ya da önlem alınmasını istiyoruz. Çözüm istiyoruz" dedi.

"Korku ve panik yaşıyoruz"
Mahalle sakini Gülşen Taşdemir, "Bu metruk binaların hepsi madde bağımlılarının meskeni olmuş. Madde kullandıktan sonra buraları yakıp yıkıyorlar. Birbirlerine zarar veriyorlar. Biz de korku ve panik yaşıyoruz. Çevreyi yakıp ateşe veriyorlar. Çocuklarımızı dışarı çıkarmaya korkuyoruz. Bu soruna çözüm bulunmasını istiyoruz. Sabahın erken saatlerinde alevlerle uyanıyoruz. Bu bölgede hiç huzurlu değiliz. Allah rızası için önlem alınmasını istiyoruz" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.